Hot dog të përgjakur me gishta sallam dhe qepë të skuqura për Halloween

Hot dog të përgjakur me gishta sallam dhe qepë të skuqura për Halloween

Porcione: 4 persona | Koha e përgatitjes: 12 minuta

Gishtat e përgjakshëm të sallamit në një simite hot dog është gjithashtu një rostiçeri e shkëlqyer. Salsiçet e Vjenës priten në gishta dhe shërbehen me salcë hamburgeri, ketchup, turshi dhe qepë të skuqura në një simite hot dog.

Ju lutemi rishikoni recetën:

Ø 5 nga 5 yje ( 4 vota )
Hot dog të përgjakur me gishta sallam dhe qepë të skuqura për Halloween
Hot dog të përgjakur me gishta sallam dhe qepë të skuqura për Halloween

Porcione: 4 persona | Koha e përgatitjes: 12 minuta

Gishtat e përgjakshëm të sallamit në një simite hot dog është gjithashtu një rostiçeri e shkëlqyer. Salsiçet e Vjenës priten në gishta dhe shërbehen me salcë hamburgeri, ketchup, turshi dhe qepë të skuqura në një simite hot dog.

Ju lutemi rishikoni recetën:

Ø 5 nga 5 yje ( 4 vota )

Sezoni: Halloween | Rajon: Amerika e Veriut | Përgatitja: Nxehtësia | Menu: Ushqim i Shpejtë | Kuzhina: Receta amerikane

Përbërës

 • 8 salsiçe, në një kavanoz
 • 8 hot dogs, simite
 • 60 g ketchup
 • 60 g salcë hamburgeri
 • 30 g qepë të skuqura
 • 200-250 g kastraveca hot dog, sallatë me kastravec të prerë në feta

Udhëzime

 1. Ngrohni salsiçet në ujë të nxehtë.
 2. Pitni simitet në feta për së gjati, por mos i prisni deri në fund.
 3. Gërvishni salsiçet si gishtat me thikë. feta kastraveci.
 4. ketchup dhe qepë të skuqura sipër.
 5. Situza Hot Dog me gishta salsiçe dhe shërbejeni për Halloween.

Vegla

 • Pot
 • Thife