Koktej mimozë i përgatitur shpejt me shampanjë dhe lëng portokalli

Koktej mimozë i përgatitur shpejt me shampanjë dhe lëng portokalli

Kjo pije klasike ka vetëm dy përbërës: shampanjë dhe lëng portokalli. Një dolli e përgatitur shpejt dhe e mrekullueshme.

Ju lutemi vlerësoni recetën

5 yje nga 8 vota

Përbërësit

  • 150 ml lëng portokalli i saposhtrydhur
  • 150 ml shampanjë
  • Feta portokalli, për zbukurim

Udhëzimet

  1. Mbushni gotat e shampanjës përgjysmë me lëng portokalli.
  2. Mbushni gotat me shampanjë.
  3. Zbukuroni koktejin Mimoza me feta portokalli dhe shërbejeni.

Utils

  • gota shampanje
  • thika

Recetat e fundit