Sallatë e shëndetshme frutash e pemës së Krishtlindjes si një meze të lehtë frutash për Krishtlindje

Sallatë e shëndetshme frutash e pemës së Krishtlindjes si një meze të lehtë frutash për Krishtlindje

Porcione: 4 persona | Koha e përgatitjes: 10 minuta

Rostiçeri frutash i shërbyer në mënyrë kreative është një ide e shkëlqyer për një festë! Sallata e frutave të pemës së Krishtlindjes është e përkryer për tryezën e Krishtlindjes, sepse është vërtet argëtuese të plaçkitësh pemën!

Ju lutemi rishikoni recetën:

Ø 5 nga 5 yje ( 4 vota )
Sallatë e shëndetshme frutash e pemës së Krishtlindjes si një meze të lehtë frutash për Krishtlindje
Sallatë e shëndetshme frutash e pemës së Krishtlindjes si një meze të lehtë frutash për Krishtlindje

Porcione: 4 persona | Koha e përgatitjes: 10 minuta

Rostiçeri frutash i shërbyer në mënyrë kreative është një ide e shkëlqyer për një festë! Sallata e frutave të pemës së Krishtlindjes është e përkryer për tryezën e Krishtlindjes, sepse është vërtet argëtuese të plaçkitësh pemën!

Ju lutemi rishikoni recetën:

Ø 5 nga 5 yje ( 4 vota )

Sezoni: Krishtlindjet | Rajon: Evropë | Përgatitja: Përgatitja e ftohtë | Menu: Snacks | Kuzhina: Kuzhina gjermane

Përbërës

 • 1 grusht rrush, dritë
 • 1 grusht rrush, e errët
 • 2-3 copa pjepër
 • 1-2 hurma
 • 1 banane
 • 20 g physalis
 • 20 g boronica
 • 21 kivi
 • 1 mollë
 • 1 karotë

Udhëzime

 1. Prisni mollën që të mund të ngrihet dhe hapni qendrën për karrotën.
 2. Futni karrotën në mollë dhe përdorni kruajtëse dhëmbësh për të bërë pikat.
 3. Shponi ose prisni frutat sipas dëshirës. vendosini krueset e dhëmbëve.
 4. Shërbejeni bredhin me fruta për Krishtlindje.

Vegla

 • thikë
 • dërrasë prerës
 • kruajtëse dhëmbësh