Smoothie e shijshme për mëngjes me banane dhe fiq

2 persona | 2 minuta

Me këtë të shijshme mund ta filloni ditën shëndetshëm dhe të shijshëm. Është një recetë smoothie e thjeshtë dhe super e shijshme e bërë nga vetëm tre përbërës: banane, fiq dhe qumësht bajame – duke rezultuar në një smoothie me teksturë kremoze dhe aromë të këndshme.

Vlerësim: Ø 5 ( 4 vota )
Smoothie e shijshme për mëngjes me banane dhe fiq
Smoothie e shijshme për mëngjes me banane dhe fiq

2 persona | 2 minuta

Me këtë të shijshme mund ta filloni ditën shëndetshëm dhe të shijshëm. Është një recetë smoothie e thjeshtë dhe super e shijshme e bërë nga vetëm tre përbërës: banane, fiq dhe qumësht bajame – duke rezultuar në një smoothie me teksturë kremoze dhe aromë të këndshme.

Vlerësim: Ø 5 ( 4 vota )

Përbërës

  • 8 fiq
  • 2 banane
  • 350 ml qumësht bajame

Udhëzime

  1. Prisni fiqtë dhe bananet në copa.
  2. Frutin e vendosni në blender me qumështin e bajameve.
  3. Përziejini gjithçka për të formuar një smoothie kremoze.
  4. Hidhni smoothie-n e mëngjesit në gota dhe shijojeni.

Vegla

  • Thikat
  • Blender
  • Kavanoza