Smoothie freskuese vegane me mjedër me mango dhe qumësht soje

Smoothie freskuese vegane me mjedër me mango dhe qumësht soje

Porcione: 2 persona | Koha e përgatitjes: 5 minuta

Një smoothie i shijshëm i bërë nga mango, mjedra të ngrira dhe qumësht soje do t’ju kënaqë me shijen e tij tropikale dhe notën e mjedrës së thartë! Ai vegan me mango është super freskues dhe mund të zëvendësojë një rostiçeri.

Ju lutemi rishikoni recetën:

Ø 5 nga 5 yje ( 4 vota )
Smoothie freskuese vegane me mjedër me mango dhe qumësht soje
Smoothie freskuese vegane me mjedër me mango dhe qumësht soje

Porcione: 2 persona | Koha e përgatitjes: 5 minuta

Një smoothie i shijshëm i bërë nga mango, mjedra të ngrira dhe qumësht soje do t’ju kënaqë me shijen e tij tropikale dhe notën e mjedrës së thartë! Ai vegan me mango është super freskues dhe mund të zëvendësojë një rostiçeri.

Ju lutemi rishikoni recetën:

Ø 5 nga 5 yje ( 4 vota )

Përbërës

 • 300 ml qumësht soje
 • 100 g mjedra, të ngrira
 • 1 mango

Udhëzime

 1. Pastroni mjedrat e ngrira me gjysmën e qumështit të sojës në një blender dhe mbushini në gota.
 2. Preni mangon në gjysmë dhe grijini gjysmat me mishin në një gotë.
 3. Pastroni mishin e mangos me sojen e mbetur qumësht në blender.
 4. Mango Smoothie përhapeni mbi smoothie me mjedër dhe shijojeni me një kashtë.

Vegla

 • blender
 • thikë
 • gotë
 • kashtë