Smoothie kremoze me milkshake luleshtrydhe me akullore dhe qumësht soje

4 persona | 5 minuta

Shake kremoze, freskuese me luleshtrydhe, e bërë nga luleshtrydhe të ngrira, qumësht soje dhe akullore me luleshtrydhe është perfekte për ditët e nxehta të verës.

Vlerësim: Ø 5 ( 4 vota )
Smoothie kremoze me milkshake luleshtrydhe me akullore dhe qumësht soje
Smoothie kremoze me milkshake luleshtrydhe me akullore dhe qumësht soje

4 persona | 5 minuta

Shake kremoze, freskuese me luleshtrydhe, e bërë nga luleshtrydhe të ngrira, qumësht soje dhe akullore me luleshtrydhe është perfekte për ditët e nxehta të verës.

Vlerësim: Ø 5 ( 4 vota )

Përbërës

  • 400 g luleshtrydhe, të ngrira
  • 3 lugë akullore me luleshtrydhe
  • 500-600 ml qumësht soje

Udhëzime

  1. Hidhni luleshtrydhet e ngrira në blender.
  2. Shtoni akulloren me luleshtrydhe.
  3. Hidhni qumështin e sojës dhe bëjini pure shake me luleshtrydhe derisa të bëhet kremoze.
  4. Hidhni milkshake me luleshtrydhe në gota dhe shijojeni.

Nëse lini jashtë akullin në milkshake me luleshtrydhe, shake-u bëhet një shake vegan.

Vegla

  • Blender
  • Glasses
  • Straws