Të shtëna të bëra me vodka dhe grenadinë – Gjaku drithërues për Halloween

Të shtëna të bëra me vodka dhe grenadinë - Gjaku drithërues për Halloween

Porcione: 5 persona | Koha e përgatitjes: 5 minuta

Spërkatjet e frikshme të gjakut të bëra nga vodka dhe grenadina janë poza shumë të pazakonta në një festë të Halloween. Bërë shpejt dhe një pamje e frikshme në çdo bar feste.

Ju lutemi rishikoni recetën:

Ø 5 nga 5 yje ( 4 vota )
Të shtëna të bëra me vodka dhe grenadinë - Gjaku drithërues për Halloween
Të shtëna të bëra me vodka dhe grenadinë - Gjaku drithërues për Halloween

Porcione: 5 persona | Koha e përgatitjes: 5 minuta

Spërkatjet e frikshme të gjakut të bëra nga vodka dhe grenadina janë poza shumë të pazakonta në një festë të Halloween. Bërë shpejt dhe një pamje e frikshme në çdo bar feste.

Ju lutemi rishikoni recetën:

Ø 5 nga 5 yje ( 4 vota )

Sezoni: Halloween | Rajon: Evropë | Përgatitja: Përgatitja e ftohtë | Menu: Pije alkolike | Kuzhina: Receta gjermane

Përbërës

  • 100ml Vodka
  • 100ml Grenadine

Udhëzime

  1. Përzieni vodkën dhe grenadinën në një gotë.
  2. Mbusheni shiringat me gotën.

Vegla

  • Spray
  • Glass
  • Lugë